ABEMEC KRIJGT EEN ZUSJE

Landbouwmechanisatiebedrijf Abemec, groeit door en breidt uit.

Door de toenemende behoefte aan specialisatie, de uitbreiding van het akkerbouwassortiment met Dewulf en het importeurschap van het volledige Fendt Full Line programma heeft Abemec besloten om de activiteiten te splitsen. Vanaf 1-1-2020 bestaat Abemec uit:

De nieuwe logo's van Abemec

Agromec
Per 1-1-2020 is de nieuwe verkooporganisatie Agromec operationeel. Agromec is opgericht voor de verkoop van het volledige Fendt Full line programma en zal verkocht worden vanuit de vestigingen in Goes, Sevenum, Steenbergen (alleen tractoren), Veghel en Waalwijk.

Abemec Machines

Het brede pakket landbouwmachines van alle merken, behalve Fendt, wordt verkocht vanuit de overige Abemec vestigingen, waarbij de vestigingen in Beek en Donk, Geldermalsen, Sevenum, Steenbergen en Zeewolde als key-vestigingen opereren. Beek en Donk is per 1-3-2020 de nieuwe vestiging en komt in plaats van de vestiging in Gemert.

Abemec Service
Voor onderhoud, reparatie en services voor zowel Agromec als Abemec Machines kunt u nog steeds, zoals u gewend bent, terecht bij alle huidige 20 Abemec servicevestigingen.

Gespecialiseerde service

De behoefte aan specialisme uit zich ook op servicevlak. Afgelopen jaren zijn we als organisatie al bezig geweest om een aantal servicevestigingen te specialiseren in onderhoud en reparatie van specifieke merken. Dat heeft zich geresulteerd in de volgende specialisaties per vestiging:
Reek Airmix voermengwagens
Rijsbergen Tuinbouw
Geldermalsen Fruitteelt
Gilze / Veghel Merlo Roto
Gemert Krone / MF
Oploo / Sevenum Beregening

Graag willen we nogmaals benadrukken dat u, ongeacht merk of soort machine, bij al onze servicevestigingen terecht kunt voor onderhoud, reparatie en services