Fendt Rotana met nieuwe opties

De Fendt Rotana is voorzien van enkele nieuwe opties, waaronder foliewikkelen voor de balenpers of wikkeleenheid en een schoonwatertank.

Vanaf heden is het mogelijk om de Fendt Rotana 130 F Combi te bestellen met de ingebouwde foliewikkeloptie. Hiermee worden de balen gevormd en alleen met folie omwikkeld. Dit vermindert voerverlies door vorstschade bij temperaturen onder het vriespunt. Netwikkeling is nog steeds als optie leverbaar en door de positionering van de rollen kunt u snel wisselen tussen folie- en netwikkelen.

Door de toevoeging van een schoonwatertank met zeepdispenser kunt u bij het vervangen van de rollen of onderhoudswerkzaamheden naast uw gereedschap en machineonderdelen ook uw handen wassen.

Een optionele hydraulische steunvoet vereenvoudigt het aan- en afkoppelen van de Fendt Rotana 130 F Combi en de Fendt Rotana 160 V Combi. Voor een beter uitvoernet is de netwikkeling voor variabele balenpersen verplaatst.

De Fendt Rotana 130 F, 160 V en 180 V worden nu ook geleverd met een tweede set messen inclusief beugel. De messen kunnen, als dat nodig is, op het veld verwisseld worden, waardoor u goed voorbereid bent voor lange werkdagen.

Neem contact op met uw Agromec verkoper voor meer informatie.