GOtrack en Abemec-Agromec gaan samenwerking aan

Specialist op het gebied van autonome tractorbesturing GOtrack werkt per 1 februari 2022 samen met Abemec-Agromec, bekend van onder andere de merken Fendt en KWH Holland.

Abemec-Agromec worden exclusief dealer van het autonome GOtrack-systeem voor Fendt tractoren en zal het GOtrack-systeem in Nederland op Fendt tractoren gaan installeren. Bij aanschaf van een Fendt tractor bij Abemec-Agromec is het daardoor mogelijk keuzes te maken op het gebied van autonoom werken.

Voor de aanschaf en installatie van het autonome GOtrack-systeem op niet-Fendt tractoren en andere GOtrack-producten kan men zowel bij Abemec-Agromec, als bij Dirk-Jan van Lutterveld terecht. Dirk-Jan van Lutterveld is de verdeler van GOtrack in Nederland, hij ziet in de samenwerking met Abemec-Agromec een welkome uitbreiding van de service naar Nederlandse klanten.

 

GOtrack laat uw tractor onbemand voor uw werken

Met het GOtrack-systeem kunt u uw nieuwe of bestaande tractor autonoom (onbemand) laten rijden. GOtrack start, rijdt en stopt uw tractor én bedient werktuigen. GOtrack kan de besturing van uw tractor gedeeltelijk of volledig overnemen, van een mechanische voetkoppeling tot de bediening van een intelligente spuitsectiecontrole.

Het systeem kan op ieder tractormerk worden geïnstalleerd. Wanneer het systeem is uitgeschakeld, is de tractor gewoon weer door de chauffeur te gebruiken.

 

Download hier de brochure