Fendt Tigo (MR/MS)

 

Flexibel. Compact. Volhardend. Fendt Tigo MR Profi.

De professionele opraapwagen voor middelgrote bedrijven. De hoogste voerkwaliteit. Optimale benutting van het laadvermogen. Snel lossen. Die wensen vervult de Fendt Tigo MR Profi-combiwagen voor u. De multifunctionele voorwand met VarioFill brengt met 6 kuub extra de laadcapaciteit op maar liefst 50 m3. Voor silage of voor hooi: de laadautomaat met traploos instelbare verdichtingsdruk benut elke m³ en biedt actieve ondersteuning bij het lossen.

 

Geen klein instapmodel. Fendt Tigo MR.

Het perfecte instapmodel rotor-opraapwagen voor veehouders die kwaliteit eisen. De unieke overbrenging door rechte tandwielen garandeert efficiënt snijden en laden, voor een efficiëntere oogst zonder kans op verontreiniging door kettingsmeer. Met zijn efficiëntie dankzij de ongestuurde pick-up en een laadcapaciteit van 35 m3 is dit model zeer overtuigend.

 

Meester in het dagelijks werk. Fendt Tigo MS.

De Fendt Tigo MS is een meester in het dagelijks werk. Het aggregaat is bijzonder vriendelijk voor het gewas en zeer geschikt voor de verwerking van hooi. Maar ook zomerstalvoedering of het halen van kuilgras is voor deze allrounder met zijn capaciteit van 39 m3 geen enkel probleem.

Klik op deze foto om uw Fendt Tigo (MR/MS) brochure te downloaden.